Cum comand

Pentru a plasa o comanda la magazinul www.gravate.ro, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos.

Pasul 1: Alegeti produsul dorit. Completati optiunile solicitate pentru personalizare, daca este cazul (optiunile marcate cu steluta rosie sunt obligatorii, celelalte sunt lasate la latitudinea dvs, puteti alege sa le completati sau nu). Completati cantitatea dorita si adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Treceti la urmatorul produs si repetati procedura pana cand toate produsele dorite sunt in cos.

Pasul 2: Apasati butonul "Comanda" din coltul din dreapta sus al paginii.

Pasul 3: Pentru a putea achita cumparaturile nu este obligatoriu sa aveti un cont deschis la noi, insa crearea unui cont va poate face experienta achizitionarii de produse mai usoara si mai placuta, in cazul in care considerati ca merita sa reveniti pe site-ul nostru! Daca e prima data cand cumparati de pe www.gravate.ro, va puteti crea un cont gratuit in cateva minute. Daca aveti deja un cont, va puteti autentifica cu emailul si parola introduse la inregistrare.

Pasul 4: Completati/modificati datele de facturare si apoi pe cele de livrare. Daca aveti cont, aceste vor fi completate in mod automat cu datele din cont. Puteti alege ca adresa de livrare sa fie diferita de cea de facturare (in cazul in care doriti sa faceti un cadou cuiva, de exemplu). Campurile marcate cu steluta rosie sunt obligatorii.

Pasul 5: Selectati metoda de livrare dorita. Aici puteti opta pentru a primi coletul  prin curier rapid (25 lei - livrare in max. 2 zile lucratoare din momentul expedierii), prin Posta Romana (20 lei - livrare in 3-7 zile lucratoare din momentul expedierii) sau ridicare de la sediul nostru din Craiova, Centrul Comercial Banie, strada Caracal, nr. 160-162. Tot la acest pas, puteti face eventuale observatii in legatura cu comanda dvs.


Pasul 6: Selectati metoda de plata. 


Pasul 7: Apasati butonul "Confirmare comanda".